Ştiri > Informare de Presă

Începând cu 21 iulie 2014, funcţia de purtător de cuvânt al Companiei Naţionale Poşta Română va fi ocupată de Cosmina Croitoru. Jurnalist cu experienţă consistentă în presa centrală, Cosmina va coordona strategia de comunicare a companiei şi, secondată de colegii din Direcţia de Comunicare, relaţia CNPR cu instituţiile mass-media. „Sper să construiesc o relaţie corectă cu jurnaliştii, breasla din care am făcut parte până de curând. Anii de experienţă îmi permit să înteleg perfect nevoile celor care formează coloana vertebrală a instituţiilor mass-media şi importanţa informaţiilor pe care ei le primesc. Sunt sigură că echidistanţa şi obiectivitatea vor fi coordonatele pe care se va baza această relaţie”, a declarat noul purtător de cuvânt.

Cosmina are o experienţă de peste 12 ani în presa centrală, lucrând în instituţii de presă ca Adevarul, Realitatea Media, Antena 3, NewsIn şi, cel mai recent, Sursa Zilei. „Am acceptat această provocare după ce m-am convins că noul management al companiei este unul compatibil cu viziunea mea despre ceea ce înseamnă o echipă competentă şi performantă. Poşta Română este o companie care are nevoie de oameni deschişi, transparenţi şi care înţeleg importanţa mass-media în parcursul corect al oricărei entităţi publice”, a mai spus Cosmina Croitoru.

Dan Dumitrescu, cel care a ocupat până recent funcţia de purtător de cuvânt, va continua să lucreze în Compania Naţională Poşta Română pe un segment compatibil cu experienţa acumulată în cadrul aceleiaşi companii.

Politica de confidentialitate
Feedback
Essential SSL