Ştiri > Decembrie aduce promoţii consistente la Poşta Română

Bucureşti, 25 noiembrie 2014 - Clienţii Poştei Române vor putea trimite, pe tot parcursul lunii decembrie, bani şi cadouri la costuri mult mai mici decât în restul anului. Operatorul naţional de servicii poştale lansează promoţii consistente pentru persoanele fizice, care vor beneficia de discount-uri între 5% şi 50%. Este vorba despre reduceri de tarife la cele mai accesate servicii în perioada sărbătorilor: transferul în lei (mandatul online), transferul în valută (MoneyPost), curieratul rapid intern (Prioripost) şi căsuţele poştale.

Astfel, trimiterile prin mandat online vor beneficia de o reducere de 5%, aplicată atât la taxa fixă, cât şi la procentul aplicat la valoarea sumei expediate. Acelaşi sistem de discount se va aplica şi la transferul de valută prin MoneyPost, însă cu o reducere de 50%. Această promoţie vizează clienţii Poştei Române care au transmis, până acum, sume cumulate de minimum 1.000 de euro. De pildă, la un transfer de 100 de euro făcut în luna decembrie, expeditorul inclus în categoria de mai sus va suporta un cost total de numai 14,75 lei, faţă de 26,5 lei, cât achită în restul anului.

Un alt serviciu din promoţia lunii decembrie a Poştei Române este curieratul rapid prin Prioripost, unde se va opera o reducere de 10 lei la orice colet de sub 2 kilograme. Astfel, în locul unei taxe de 15,6 lei pentru un astfel de colet, expeditorul va achita doar 10 lei. De asemenea, cei care doresc să închirieze căsuţe poştale vor beneficia de o reducere a abonamentului anual echivalentă costului pe o lună. Astfel, clienţii pot achita doar 165 de lei pentru chiria unei căsuţe poştale pe 12 luni, în loc de 180 de lei, condiţia fiind ca suma să fie achitată integral.

„Pe piaţa serviciilor, dinamismul şi orientarea către nevoile clienţilor să măsoară şi prin implementarea de campanii promoţionale sezoniere, care se adaptează specificului perioadei vizate. Compania Naţională Poşta Română a decis să lanseze promoţii extrem de competitive pentru Luna Cadourilor. Serviciile incluse în oferta din decembrie sunt cele mai utilizate de români în această perioadă şi sperăm ca toţi clienţii noştri să profite de ea la maximum, mai ales că ea le va aduce economii consistente într-o perioadă cu vârf de consum”, a declarat Irina Purcaru, director Operaţiuni şi Relaţii Comerciale, Poşta Română.

Promoţia este valabilă în perioada 1 – 31 decembrie 2014 şi se adresează, exclusiv, persoanelor fizice. Detaliile campaniei pot fi consultate pe site-ul www.posta-romana.ro.

Şi în toamna acestui an, Poşta Română lansa o campanie de reduceri la comisioanele şi tarifele aplicate serviciilor financiare de transfer valută pentru persoanele fizice, dar şi la produsele corporate, de tip direct mail – servicii de distribuire trimiteri de publicitate. Cu această ocazie, directorul general al Poştei Române, Alexandru Petrescu, puncta abordarea îndrăzneaţă a companiei de a reduce semnificativ mai multe comisioane şi tarife într-o perioadă încă dificilă din punct de vedere economic, când tendinţa multor companii este aceea de majorare a acestor taxe, pentru susţinerea afacerilor.

Despre Poşta Română: Poşta Română este lider pe piaţa serviciilor poştale în România, cu o cifră de afaceri anuală de peste 1,2 miliarde lei, şi operează printr-o reţea de peste 5.600 de oficii poştale cu acoperire naţională. Anual, compania procesează un volum de sute de milioane de trimiteri poştale şi distribuie către 5 milioane de beneficiari drepturile băneşti aferente sistemului public de pensii, al asigurărilor sociale de stat, IOVR, agricultori şi pensii militare.

Politica de confidentialitate
Feedback
Essential SSL