Comunicate de presa > Poşta Română a finalizat, cu succes, distribuirea, în 40 de judeţe, a Compendiului introductiv pentru gimnaziu - clasa a V-a

 

Bucureşti, 8 septembrie 2017 – În perioada 04-08.09.2017, Compania Naţională Poşta Română a asigurat distribuirea unui număr de 158.245 de exemplare din Compendiul introductiv pentru gimnaziu - clasa a V-a, în baza unui contract încheiat cu Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN), privind prestarea de servicii de transport poştal rutier.

Transportul a fost asigurat, etapizat, pentru un număr de 40 de judeţe (excepţie Bucureşti şi judeţul Ilfov) şi s-a desfăşurat conform graficului de livrare stabilit cu MEN, în condiţii de maximă operativitate şi siguranţă. Astfel, Poşta Română a depus toate eforturile pentru ca, la început de an şcolar, elevii din clasa a V-a să poată beneficia de acest compendiu. Totodată, pe această cale, dorim să le urăm tuturor celor pentru care va suna clopoţelul, în 11 septembrie, „Mult succes şi spor la învăţat!”.

Poşta Română este o companie naţională înfiinţată conform Legii 31/1990, nefiind o instituţie publică. Ea funcţionează pe gestiune economică, respectiv îşi constituie veniturile din contracte comerciale şi se autofinanţează.

Poşta Română este deţinută de statul român, prin Ministerul pentru Societatea Informaţională, în proporţie de 75%, şi de Fondul Proprietatea (FP) în proporţie de 25%. Compania deţine cea mai mare reţea de distribuţie la nivel naţional, însemnând peste 80% din totalul subunităţilor poştale care operează, în prezent, în România. Peste 19 milioane de locuitori beneficiază de serviciile Poştei Române şi peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reţeaua poştală proprie.

 

Departament Comunicare

Poşta Română

Solicitări din partea mass-media:

Telefon: 021/200 92 78

massmedia@posta-romana.ro

Essential SSL