Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Servicii expeditori > Luxury Post Express

+ -

Luxury Post Express - se adreseaza clientilor care doresc sa expedieze local, in sistem door-to-door cu livrare in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare, trimiteri ce contin cadouri business, cadouri personale, cadouri aniversare sau alte articole cu valoare similara.

Serviciul urmeaza a fi disponibil intr-o retea pilot de localitati resedinta de judet, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00-18:00.

Clientii pot solicita efectuarea servicului in baza unei comenzi telefonice transmisa pe un numar dedicat din cadrul unui Oficiu Postal Express, urmand ca la momentul livrarii, expeditorul sa fie instiintat cu privire la acest eveniment prin intermediul unui mesaj SMS.

Calculator Tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută cod Poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiu poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

Track/Trace

Vrei să ştii care este statusul unei trimiteri poştale? Sistemul Track&Trace te ajută să obţii informaţii de ultimă oră despre trimiterile poştale care pot fi urmărite prin acest sistem, fie că eşti expeditor, fie că eşti destinatar.

Completează un formular

Acum poţi completa online formularul pentru serviciul poştal pe care vrei să îl foloseşti.

Formular suport clienți

Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

Am citit şi sunt de acord cu termenii şi condițiile*
Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
pentru efectuarea serviciilor postale*
in scopuri de marketing (oferte, reclame, informari, chestionare)
Va informam ca pentru Formularul Suport Clienti perioada de prelucrare a datelor personale este de 30 de zile.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunt recrutare director
Feedback
Positive SSL