Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Soluţii Business > Prioripost facturi

+ -

Prin acest serviciu se asigură colectarea, transportul şi livrarea la  destinaţie a trimiterilor care conţin documente (facturi fiscale, avize de însoţire a mărfii)  sau a trimiterilor  PRIORIPOST marfă care circulă însoţite de facturi fiscale şi/sau avize de însoţire a mărfii, cât şi returarea la expeditor a  documentelor cu caracter fiscal la origine, semnate şi ştampilate.

Serviciul PRIORIPOST FACTURI  este oferit clienţilor numai în localităţile reşedinţă de judeţ.

Calculator tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută cod poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiu poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

AWB

Foloseşte aplicaţia online AWB Poşta Română pentru a avea mai mult control asupra gestionării expediţiilor.

Cere ofertă

Nu ai identificat tariful pentru serviciile dorite sau vrei un pachet special de servicii şi să afli o estimare de preţ? Apasă pe butonul de mai jos şi scrie-ne ce te interesează să afli!

Formular suport clienți

Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

AWB POSTA ROMANA

AWB POSTA ROMANA
Anunt recrutare director
Feedback
Positive SSL