Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Soluţii Business > Corespondenţă răspuns internaţională

+ -

Prin acest serviciu se permite expeditorilor autorizaţi să francheze în prealabil trimiteri de răspuns expediate de corespondenţii lor interni, cu încasarea tarifelor la distribuire şi a unui tarif de abonament lunar. Serviciul se oferă numai în sistemul de viteză prioritar. În cazul în care se achită anticipat tariful de abonament lunar (licenţă), nu se vor încasa diferenţe de tarif pentru acesta, daca în cursul perioadei vor interveni modificări ale tarifului. Perioada pentru care se poate achita anticipat tariful de abonament lunar (licenţă) este de maximum 12 luni.

Expeditorii sunt autorizaţi în baza contractelor încheiate cu C.N.P.R., inclusiv prin sucursalele sale.

        

Calculator tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută cod poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiu poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

AWB

Foloseşte aplicaţia online AWB Poşta Română pentru a avea mai mult control asupra gestionării expediţiilor.

Cere ofertă

Nu ai identificat tariful pentru serviciile dorite sau vrei un pachet special de servicii şi să afli o estimare de preţ? Apasă pe butonul de mai jos şi scrie-ne ce te interesează să afli!

Formular suport clienți

Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

Am citit şi sunt de acord cu termenii şi condițiile*
Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
pentru efectuarea serviciilor postale*
in scopuri de marketing (oferte, reclame, informari, chestionare)
Va informam ca pentru Formularul Suport Clienti perioada de prelucrare a datelor personale este de 30 de zile.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

AWB POSTA ROMANA

AWB POSTA ROMANA
Anunt recrutare director
Feedback
Positive SSL