Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Servicii destinatari > Comisionare vamală persoane fizice

+ -

C.N. Poşta Română S.A îndeplineşte, în baza Autorizaţiei nr. 618/2013 emisă de Autoritatea Naţională a Vămilor, formalităţi vamale în numele utilizatorilor de servicii poştale – persoane fizice destinatari ai trimiterilor poştale extracomunitare, precum şi plata la autoritatea vamală a cuantumului drepturilor de import (taxe vamale, TVA şi/sau accize) în vederea acordării liberului de vamă şi punerea în liberă circulaţie a trimiterilor poştale internaţionale.

Serviciul de Comisionariat vamal este disponibil în prezent persoanelor fizice care împuternicesc CNPR să îi reprezinte în relaţia cu Biroul Vamal de Interior Poştă, având domiciliul:

  • la nivelul întregii ţări în cazul destinatarilor trimiterilor EMS;
  • la nivelul Mun. Bucureşti şi Jud. Ilfov, în cazul destinatarilor tuturor categoriilor de trimiteri poştale (trimiteri EMS, colete şi trimiteri format pachet mic).
Calculator Tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută Cod Poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiu poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

Track&Trace

Vrei să ştii care este statusul unei trimiteri poştale? Sistemul Track&Trace te ajută să obţii informaţii de ultimă oră despre trimiterile poştale care pot fi urmărite prin acest sistem, fie că eşti expeditor, fie că eşti destinatar.

Completează un formular

Acum poţi completa online formularul pentru serviciul poştal pe care vrei să îl foloseşti.

Formular suport clienți

Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunt recrutare director
Feedback
Positive SSL