TOTUL DESPRE CROITORIE - Burda Style Înapoi

1 aparitii pe an

Tip publicatie: Carte

Frecventa aparitie: Anual

Descriere:

TOTUL DESPRE CROITORIE este cea mai de succes carte editata de Burda Style. Aceasta carte reprezinta o lucrare de baza pentru fiecare începător sau  croitoreasă cu experiență.

In mai mult de 250 de pagini explicam fiecare tehnică de coasere și prelucrare. În plus, există peste 1000 de poze, astfel încât fiecare procedeu sau cusatura este vizibila si usor de inteles.  În carte sunt oferite explicații extinse despre tipurile de țesături și proprietățile acestora, precum șis faturi profesionale cu privire la modul în care modificarile personale pot fi realizatea stfel încât îmbrăcămintea să se potrivească perfect.

O carte ce ofera incepatorilor cat si profesionistilor, instructiuni practice si valoroase, usor de urmat, care garanteaz aobtinerea de rezultate impecabile si fac cusutul in casa mai distractiv! 

Pasionate de frumos? Daca sunteti pasionate de frumos, aveti imaginatie si indemanare si in plus, daca va aflati in cautarea unui hobby sau a unei idei de afaceris enzationale, aici gasiti tot ce are legatura cu croitoria.

O carte ce explica pe larg toate notiunile de croitorie, de la tipar pana la ultima cusatura . In carte veti gasi descifrarea instructiunilor in mod corect, cele mai importante ustensile, lumea textila, cum alegi modelul potrivit, cum  poti ajusta tiparul dar si tipuri de cusaturi.

Apare în luna noiembrie.

Recomandări

Essential SSL