Comunicate de presa > PRECIZARE - Atenţie! Poşta Română nu derulează, în prezent, campanii cu premii, în mediul online

 

Bucureşti, 20 August 2019 – O nouă metodă de înşelătorie în care este folosit, în mod fraudulos, numele Companiei Naţionale Poşta Română a apărut pe reţelele de socializare. Poşta Română informează clienţii că se delimitează total de aceste practici de fraudare şi le recomandă acestora să evite participarea la astfel de concursuri care promit diverse recompense din partea companiei.

În ultimele luni, ne-au fost semnalate mai multe cazuri de concursuri online înşelătoare, care promit internauţilor premii constând în telefoane de ultimă generaţie, respectiv i-Phone XS sau Samsung S10. Întrucât utilizatorii de servicii mobile care au primit mesaje conform cărora ar fi fost desemnaţi câştigători au fost îndemnaţi să nu participe la astfel de concursuri-capcană, atacatorii au lansat o nouă metodă de fraudare în care sunt folosite însemnele Companiei Naţionale Poşta Română.

Creată sub forma unui joc, noua campanie de tip SCAM (înşelătoare) care încurajează „clientul norocos al Poştei Române” să „aleagă plicul potrivit” pentru a găsi „un Samsung Galaxy S9” a început să se răspândească, în ultimele zile, prin intermediul reţelei de socializare Instagram, în încercarea de a obţine diverse beneficii de pe urma celor care vor cădea în capcana aşa-zisului concurs.

Compania Naţională Poşta Română nu răspunde de răspândirea acestor informaţii false, în care numele instituţiei este folosit în mod abuziv, singurele informaţii reale cu privire la concursurile şi campaniile pe care le organizează regăsindu-se doar pe site-ul oficial al companiei (www.posta-romana.ro) şi pe pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/CNPR.Compania.Nationala.Posta.Romana).

 

Compartiment Comunicare

Politica de confidentialitate
Feedback
Essential SSL