Comunicate de presa > Poșta Română, prezentă la cel mai mare show aviatic din România

 

București, 2 septembrie 2022 – Poșta Română va participa, sâmbătă, 3 septembrie și duminică, 4 septembrie 2022, la cea de-a 11-a ediție a celui mai mare show aerian din România, Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS). Spectacolul va avea loc la ROMAERO.

Este pentru prima dată când Poșta Română participă la acest eveniment devenit tradițional în domeniul aviației. Publicul spectator va avea posibilitatea de a trimite, gratuit, cărți poștale dedicate BIAS, direct de la cutia poștală a companiei. O puteți găsi la standul Poștei Române, amenajat în hangarul 103.

Anul acesta ne-am dorit să fim prezenți la cât mai multe evenimente din domenii diferite, tocmai pentru că sunt convins că portofoliul nostru de servicii poate fi pus la dispoziția tuturor categoriilor de clienți. Și asta, indiferent de pasiuni, de obiceiurile lor de viață sau de sectorul de activitate în care aceștia lucrează.

Prezența noastră la cel mai mare spectacol aerian nu este deloc întâmplătoare: și Poșta Română, și aviația fac parte din tradiția acestei țări – în domeniul aviației chiar am fost pionieri. Apoi, ambele s-au pus în slujba românilor, întotdeauna. Să nu uităm că aviatorul și poștașul român au în comun un lucru extraordinar: fac parte din categoria oamenilor care mișcă lumea”, a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Poștei Române.

Inițial programat pentru ziua de sâmbătă, spectacolul aviatic a fost amânat din cauza condițiilor meteo nefavorabile, urmând să înceapă duminică de la orele 10.00. Antrenamentele s-ar putea desfășura, totuși, și în cursul zilei de sâmbătă, dacă vremea va permite. Tot în cursul zilei de sâmbătă, iubitorii de aviație pot vizita expoziția aviatică, deschisă între orele 12:00 și 20:00.

Organizatorii – Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, Forțele Aeriene Române, Aeroclubul României, ROMAERO, ROMATSA și Clubul Sportiv AIBO – promit un show la înălțimea renumelui obținut în cele 11 ediții ale BIAS desfășurate din 2009 încoace. 

Compartiment Comunicare


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Politica de confidentialitate
Feedback
Essential SSL