Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Servicii expeditori > Corespondenţă internă

+ -

Cu serviciul de corespondenţă internă standard poţi expedia orice fel de comunicări tipărite, imprimate sau înregistrate pe orice fel de suport material, care urmează să fie colectate, sortate, transportate şi livrate altfel decât electronic la adresa indicată de expeditor pe acest suport sau pe ambalajul acestuia.

În această categorie se includ: scrisori, cărţi poştale (simple, semiilustrate, ilustrate, felicitări) şi aerograme. Pe întreg fluxul tehnologic, trimiterile de corespondenţă din serviciul Standard circulă neînregistrate. Pentru a putea urmări o trimitere de corespondeţă internă standard în sistem Track&Trace este nevoie să foloseşti şi serviciul suplimentar Valoare declarată.

În ţară sau străinătate, scrisorile dumneavoastră vă vor aduce mai aproape de cei dragi, prin serviciul de corespondenţă ce vă stă la dispoziţie oricând. - See more at: https://www.posta-romana.ro/servicii-expeditori.html#sthash.zffrly9Z.dpuf
Calculator tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută cod poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiu poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

Track&Trace

Vrei să ştii care este statusul unei trimiteri poştale? Sistemul Track&Trace te ajută să obţii informaţii de ultimă oră despre trimiterile poştale care pot fi urmărite prin acest sistem, fie că eşti expeditor, fie că eşti destinatar.

Completează un formular

Acum poţi completa online formularul pentru serviciul poştal pe care vrei să îl foloseşti.

Formular suport clienți

Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

MYPOSTALCARD

MYPOSTALCARD

EMS

EMS
Anunt recrutare director
Feedback
Positive SSL