Servicii expeditori > E-Mandat - mandat postal electronic rapid

+ -

Serviciul E-mandat îți permite să trimiți bani oriunde în România, în timp record și la tarife minime. E-mandat asigură remiterea pe cale electronică a unor sume de bani nelimitate, în lei, către destinatari, la orice adresă poştală sau direct în cont pentru persoane juridice într-un interval de timp redus (24 ore de la depunerea sumei, în mediul urban, respectiv 48 ore de la depunerea sumei, în mediul rural).

E-mandatele care au o valoare mai mare de 500 lei se achită personal destinatarilor. Achitarea sumelor se efectuează şi către membrii majori ai familiei (soţi, părinţi, copii), condiţiile fiind ca aceştia să domicilieze la aceeaşi adresă cu titularul mandatului şi suma remisă să nu depăşească valoarea de 500 lei.

NOU! Acum poţi trimite bani online prin e-mandat, direct de pe site, fără a fi nevoie să mai mergi la oficiul poştal. Rapid, sigur şi comod! Click aici!

Calculator tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută cod poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiu poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

Track&Trace

Vrei să ştii care este statusul unei trimiteri poştale? Sistemul Track&Trace te ajută să obţii informaţii de ultimă oră despre trimiterile poştale care pot fi urmărite prin acest sistem, fie că eşti expeditor, fie că eşti destinatar.

Completează un formular

Acum poţi să trimiţi bani oriunde în România prin e-mandat cu plata online. Completează formularul de e-mandat de pe site, alege metoda de plată şi introdu datele tale bancare. Nu se percep taxe suplimentare, iar tranzacţia este 100% sigură! Vezi detalii mai jos.

SOLICITĂRI INFORMAȚII ȘI DEPUNERI RECLAMAȚII

Contact

021 9393

021 9393 111 (pentru apeluri din strainatate)

Disponibil zilnic între orele
L - V: 0800 - 2000
     S: 0900 - 1300

Apelurile telefonice se taxează cu tarif normal.

Reclamații

Pentru trimiteri poștale interne întârziate, neajunse,deteriorate sau alte disfuncționalități

Pentru trimiteri poștale internaționale întârziate,neajunse, deteriorate sau alte disfuncționalități

Completați formularul de reclamații numai în cazul în care constatați întârzieri sau disfuncționalități în efectuarea serviciilor poștale sau întâmpinați alte probleme în cadrul acestora.

Suport clienți

Puneți o întrebare punctuală legată de ceea ce vă interesează și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Atenție! Prin formularul de Suport Clienți nu se acceptă reclamații. În cazul în care doriți să transmiteți o reclamație, folosiți formularele de Reclamații Interne și Reclamații Externe.

TRIMITE BANI ONLINE

TRIMITE BANI ONLINE
Politica de confidentialitate
Feedback
Essential SSL