Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Servicii expeditori > Modificare, schimbare, retragere adresă

+ -

Serviciul de retragere, modificare sau corectare a adresei unei trimiteri poştale interne sau internaţionale se prestează la solicitarea expeditorului sau a unei persoane împuternicite de către acesta în baza completării unui formular la punctul de acces. În cazul în care modificarea sau corectarea adresei unei trimiteri poştale implică şi reexpedierea acesteia într-o altă ţară, expeditorul plăteşte, pe lângă tariful de cerere, şi tariful de prezentare a unei trimiteri interne sau internaţionale, mai puţin serviciile suplimentare care nu au fost prestate.

Serviciu Poştal

Tarif poştal

(dupa expediere)

Tarif de prezentare pentru trimiterea vizată Tarif servicii suplimentare pentru trimiterea vizată

Modificare, schimbare, retragere adresa

2,25 lei

DA NU
 
Calculator tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută cod poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiu poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

Track&Trace

Vrei să ştii care este statusul unei trimiteri poştale? Sistemul Track&Trace te ajută să obţii informaţii de ultimă oră despre trimiterile poştale care pot fi urmărite prin acest sistem, fie că eşti expeditor, fie că eşti destinatar.

Completează un formular

Acum poţi completa online formularul pentru serviciul poştal pe care vrei să îl foloseşti.

Formular suport clienți

Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

Am citit şi sunt de acord cu termenii şi condițiile*
Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
pentru efectuarea serviciilor postale*
in scopuri de marketing (oferte, reclame, informari, chestionare)
Va informam ca pentru Formularul Suport Clienti perioada de prelucrare a datelor personale este de 30 de zile.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunt recrutare director
Feedback
Positive SSL