Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Servicii expeditori > Colete internaţionale cu ramburs

+ -

Serviciul poştal colete poştale internaţionale cu ramburs îţi permite să trimiţi pachete în străinătate conţinând bunuri pentru ca destinatarul trebuie să îţi plătească bani. Achitarea contravalorii bunului care face obiectul trimiterii poştale de către destinatar expeditorului se realizează prin intermediul reţelei poştale. Încasarea unei sume de la destinatar şi remiterea acesteia expeditorului se face prin mandat internaţional de ramburs sau mandat Eurogiro.

Serviciul este valabil în anumite condiţii pe relaţiile:

Trimiterea se monitorizează în sistemul Track&Trace.

Tariful de remitere se încasează la predarea trimiterii, odată cu încasarea contravalorii rambursului. În prestarea serviciului este defint implicit şi serviciul “Valoare Declarată”. Valoarea maximă a rambursului este 450 DTS (1 DTS = ~ 5,6 lei). Destinatarul mandatului ramburs trebuie, obligatoriu, să fie expeditorul trimiterii.

Calculator tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută cod poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiu poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

Track&Trace

Vrei să ştii care este statusul unei trimiteri poştale? Sistemul Track&Trace te ajută să obţii informaţii de ultimă oră despre trimiterile poştale care pot fi urmărite prin acest sistem, fie că eşti expeditor, fie că eşti destinatar.

Completează un formular

Acum poţi completa online formularul pentru serviciul poştal pe care vrei să îl foloseşti.

Formular suport clienți

Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunt recrutare director
Feedback
Positive SSL