Servicii destinatari > Comisionare vamală persoane fizice

+ -

C.N. Poşta Română S.A îndeplineşte, în baza Autorizaţiei nr. 618/2013 emisă de Autoritatea Naţională a Vămilor, formalităţi vamale în numele utilizatorilor de servicii poştale – persoane fizice destinatari ai trimiterilor poştale extracomunitare, precum şi plata la autoritatea vamală a cuantumului drepturilor de import (taxe vamale, TVA şi/sau accize) în vederea acordării liberului de vamă şi punerea în liberă circulaţie a trimiterilor poştale internaţionale.

Serviciul de Comisionariat vamal este disponibil în prezent persoanelor fizice care împuternicesc CNPR să îi reprezinte în relaţia cu Biroul Vamal de Interior Poştă, având domiciliul:

  • la nivelul întregii ţări în cazul destinatarilor trimiterilor EMS;
  • la nivelul Mun. Bucureşti şi Jud. Ilfov, în cazul destinatarilor tuturor categoriilor de trimiteri poştale (trimiteri EMS, colete şi trimiteri format pachet mic).
Calculator Tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută Cod Poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiu poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

Track&Trace

Vrei să ştii care este statusul unei trimiteri poştale? Sistemul Track&Trace te ajută să obţii informaţii de ultimă oră despre trimiterile poştale care pot fi urmărite prin acest sistem, fie că eşti expeditor, fie că eşti destinatar.

Completează un formular

Acum poţi completa online formularul pentru serviciul poştal pe care vrei să îl foloseşti.

SOLICITĂRI INFORMAȚII ȘI DEPUNERI RECLAMAȚII

Contact

021 9393

021 9393 111 (pentru apeluri din strainatate)

Disponibil zilnic între orele
L - V: 0800 - 2000
     S: 0900 - 1300

Apelurile telefonice se taxează cu tarif normal.

Reclamații

Pentru trimiteri poștale interne întârziate, neajunse,deteriorate sau alte disfuncționalități

Pentru trimiteri poștale internaționale întârziate,neajunse, deteriorate sau alte disfuncționalități

Completați formularul de reclamații numai în cazul în care constatați întârzieri sau disfuncționalități în efectuarea serviciilor poștale sau întâmpinați alte probleme în cadrul acestora.

Suport clienți

Puneți o întrebare punctuală legată de ceea ce vă interesează și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Atenție! Prin formularul de Suport Clienți nu se acceptă reclamații. În cazul în care doriți să transmiteți o reclamație, folosiți formularele de Reclamații Interne și Reclamații Externe.

Feedback
Essential SSL