Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Servicii expeditori > EMS (Express Mail Service) - curier rapid international

+ -

Cu serviciul EMS (Express Mail Service) poţi expedia rapid documente şi mărfuri către 103 destinaţii internaţionale, la tarife stabilite pe ţări de destinaţie şi trepte de greutate, fie că eşti persoană juridică fie că eşti persoană fizică. Transportul documentelor şi al mărfurilor pentru destinaţiile alese se realizează pe calea aeriană cea mai rapidă, timpul de circulaţie fiind garantat. Trimiterile EMS sunt monitorizate în sistem intern Track&Trace pe întreg fluxul tehnologic.

La prezentare, trimiterile conţinând documente sunt ambalate în plicuri speciale, marcate cu sigla şi culorile serviciului (albastru şi portocaliu), asigurând, pe tot traseul lor, până la destinaţie, prioritate şi eficienţă în prelucrare.

Calculator tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută cod poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiu poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

Track&Trace

Vrei să ştii care este statusul unei trimiteri poştale? Sistemul Track&Trace te ajută să obţii informaţii de ultimă oră despre trimiterile poştale care pot fi urmărite prin acest sistem, fie că eşti expeditor, fie că eşti destinatar.

Completează un formular

Acum poţi completa online formularul pentru serviciul poştal pe care vrei să îl foloseşti.

Formular suport clienți

Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunt recrutare director
Feedback
Positive SSL