Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Servicii expeditori > Colete interne cu ramburs

+ -

Cu serviciul colete interne cu ramburs poţi trimite colete oriunde în România, urmând ca destinatarul să achite prin intermediul reţelei poştale contravalorea bunului care face obiectul trimiterii poştale. Suma rambursului este nelimitată şi nu este condiţionată de valoarea declarată. Încasarea unei sume de la destinatar şi remiterea acesteia expeditorului se face prin mandat poştal sau mandat electronic (e-mandat).

Coletele interne cu ramburs au definit implicit serviciul Valoare declarată. Tariful pentru remiterea sumei se încasează la prezentarea trimiterii. Destinatarul mandatului ramburs trebuie, obligatoriu, să fie expeditorul trimiterii.

Nu se acceptă, prin acest serviciu, trimiterile prezentate de persoane fizice şi care sunt adresate persoanelor juridice, unităţilor militare, militarilor în termen şi unităţilor de detenţie.

Calculator tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută cod poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiu poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

Track&Trace

Vrei să ştii care este statusul unei trimiteri poştale? Sistemul Track&Trace te ajută să obţii informaţii de ultimă oră despre trimiterile poştale care pot fi urmărite prin acest sistem, fie că eşti expeditor, fie că eşti destinatar.

Completează un formular

Acum poţi completa online formularul pentru serviciul poştal pe care vrei să îl foloseşti.

Formular suport clienți

Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

PRIORIPOST

PRIORIPOST
Anunt recrutare director
Feedback
Positive SSL