Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

Inchide

Tarife > Corespondenţă internaţională cu confirmare de primire (A.R.)

+ -

 

În tabelul de mai jos găsiţi structura tarifară a serviciului de corespondenţă internaţională cu confirmare de primire (AR). Pentru a afla tariful aplicat unei anumite ţări de destinaţie, te rugăm să consulţi calculatorul de tarife.

 
Serviciu Corespondenţă AR (confirmare de primire) Servicii Suplimentare
Pachet serviciu (tarif greutate + înregistrare + AR) TVA inclus Valoare declarată Post-Restant Predare în mână proprie (personal) Tarif pentru trimiterile prezentate sâmbăta
Până la 0-20 g 27,20 lei *1,10  % *1,85 lei *1,85 lei *1,15 lei
Peste 20 până la 50 g 28,40 lei
Peste 50 până la 100 g 32,00 lei
Peste 100 până la 250 g 41,60 lei
Peste 250 până la 500 g 60,20 lei
Peste 500 până la 1000 g 95,60 lei
Peste 1000 până la 2000 g 165,20 lei
*Tarif unic pentru toate treptele de greutate
 

Tariful de prezentare a trimiterilor la organele vamale se percepe persoanelor fizice şi juridice numai în situaţia în care se încasează taxe vamale sau orice alte obligaţii de aceeaşi natură (TVA, accize etc):
a ) al unei trimiteri prezentate: nu se percepe;
b ) al unei trimiteri sosite: 8,00 lei.
În cazul trimiterilor poştale purtătoare de taxe vamale sau orice alte obligaţii de aceeaşi natură (TVA, accize) ale căror formalităţi vamale la import au fost efectuate de către C.N Poşta Română S.A (serviciul de Comisionariat vamal), în locul taxei de prezentare la vamă se percepe Tariful de Comisionariat Vamal.
Calculator tarife

Calculează tarifele serviciilor poştale pe care doreşti să le foloseşti.

Caută cod poştal

Caută şi completează codul poştal pe scrisorile sau cărţile poştale pe care le trimiţi, pentru ca acestea să ajungă în siguranţă la destinaţie.

Găseşte oficiu poştal

Caută cel mai apropiat oficiu poştal în funcţie de locul în care te afli, de adresa unde locuieşti sau de sediul firmei.

Track&Trace

Vrei să ştii care este statusul unei trimiteri poştale? Sistemul Track&Trace te ajută să obţii informaţii de ultimă oră despre trimiterile poştale care pot fi urmărite prin acest sistem, fie că eşti expeditor, fie că eşti destinatar.

Completează un formular

Acum poţi completa online formularul pentru serviciul poştal pe care vrei să îl foloseşti.

Formular suport clienți

Nu găsești o informație? Scrie-ne un e-mail și îți vom răspunde. Pentru reclamații intră pe linkurile de reclamații de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunt recrutare director
Feedback
Positive SSL